Meest gestelde vragen

Heb je een vraag?

Meest gestelde vragen

Hieronder vindt u antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen.
We voegen voortdurend veelgestelde vragen toe aan de pagina.

Ja, op al onze producten worden zitten verzendkosten in Nederland & België tot €125,-. Vanaf €125 wordt er gratis thuisbezorgd. Mocht je  een verzending naar overige landen verzoeken neem dan eerst contact met ons op.

Wij streven ernaar om alle bestellingen binnen 24 uur te laten leveren. De bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden. Op de website geven wij 48 uur aan maar meestal worden de bestellingen binnen 24 uur geleverd.

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Op je factuur staat de BTW apart vermeld.

Als het product niet naar je verwachting voldoet, vragen wij jou om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Neem contact op met onze klantenservice binnen 7 dagen. Het product mag niet beschadigt zijn of geopend. Mocht het product in dezelfde staat zijn als bij levering dan is het mogelijk om het product terug te sturen. Je moet er rekening mee houden dat je zelf betaald voor de retourverzending.

Ja, zeker. Wij leveren in Nederland & België. Ook in België worden de producten gratis thuisbezorgd vanaf €125,-.

Wij bezorgen in Nederland & België. In de toekomst zullen wij ook in Duitsland gaan bezorgen.

De dierenvoeding wordt geleverd in dichte zakken. Ook staat er op de producten verwerkt welke ingrediënten in de voeding zitten.

Heeft u een andere vraag?

Wij staan altijd voor u klaar. Stuur ons gerust een mail met uw vraag. Wij zullen de vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

X
Call Now Button